big-symbol

Cateva cuvinte

Avem solutii pentru a combate soareci, muste, gandaci, tantari, viespi, molii, etc.

Despre noi

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2008, obiectul principal de activitate inca de la infiintare constituindu-l prestarea de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Oferim servicii profesionale atat in spatii inchise (spatii comerciale, birouri, subsoluri, scoli, spitale etc.), cat si in spatii deschise (parcuri, alei, locuri de joaca, curti, etc.). Durata interventiei, de la sesizare, este de maxim 24 ore, unde echipa de profesionisti vor constata gravitatea si natura daunatorilor pentru a folosi substantele cele mai eficiente in combaterea lor.

Personalul nostru este unul calificat, cu o experienta in domeniu de peste 15 ani, fiind dotat cu cel mai performant echipament de lucru adecvat: atomizoare, pompe aerosol-pulverizatoare, masti, manusi, ochelari, halate, combinezoane, genti.

Totodata tinem sa mentionam ca oferim garantie pentru fiecare lucrare prestata. Daca in urma trecerii echipei DDD vor aparea nereguli toata operatiunea se va reface de la inceput gratuit.

Contact rapid

0771.369.175

0768.011.528

office@3d-service.ro

Program

LUNI-VINERI:  07:00 – 22:00
SAMBATA:  08:00 – 18:00
DUMINICA:  INCHIS
URGENTE:  24/7

1987
Profesionalism

Stim cat de importanta este igiena pentru dumneavoastra. De aceea, telul nostru este sa fim compania de sanitizare pe care va puteti baza. Vrem sa ne asiguram ca sunteti pe deplin satisfacut de munca prestata. In caz contrar, vom reface lucrarile efectuate complet gratuit.

1996
Meticulozitate

Cand vine vorba de sanatatea dumneavoastra, nu facem niciun compromis! Dispunem de personal calificat, echipament adecvat si proceduri stricte, toate acestea pentru a ne asigura ca fiecare centimetru patrat al spatiului dumneavoastra este curat si liber de orice daunatori.

2014
Accesibilitate

Curatenia nu ar trebui sa fie un lux, ci o necesitate. Din grija si respect fata de clientii nostri, am creat pachete de servicii ireprosabile la preturi avantajoase. Intrati in legatura cu noi la sectiunea „Contact” si cereti o oferta!